Hold Ctrl-tasten nede (Cmd på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Lytt til tekst
Skriv ut side
Facebook
Lukk

Tips en venn om nettstedet

Din venns e-postadresse
Ditt navn
Din beskjed
(URL til nettstedet blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Send tips

Tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn

06.10.2020 | Redaksjonen

Nå kan kommuner søke om tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn. Bufdir forvalter tilskuddsordningen og vil bistå og veilede kommunene med utviklingsarbeidet. Søknadsfristen er 19.oktober.

Tilskuddsordningen er utlyst av Bufdir. Målet med tilskuddordningen er å utvikle og implementere kommunale modeller for systematisk og kunnskapsbasert identifikasjon og oppfølgning av utsatte barn.

Målgruppen for tilskuddsordningen er altså kommunene, men kommuner som deltok i Modellkommuneforsøket (2007 – 2014) gis ikke støtte. Det samme gjelder kommuner som har mottatt tilskudd fra Bufdir til modellutvikling i 2015 og 2018.

Kommunen kan søke om inntil kr 1 000 000 i statlig tilskudd for hele prosjektperioden, som har en varighet på to år fra vedtaksdato. Etter 6 måneder fra vedtaksdato må kommunene dokumentere at kommunen har gjennomført en kartlegging av kommunens eksisterende samarbeid, samhandling, kompetanse, verktøy og rutiner knyttet til arbeidet med utsatte barn. Ved prosjektperiodens slutt skal kommune vise at de har utviklet en kommunal modell for systematisk og kunnskapsbasert identifikasjon og oppfølgning av utsatte barn i henhold til regelverket for ordningen og føringene som følger av tilskuddsbrevet.

Tilskuddsmidlene skal styrke kommunenes utviklingsarbeid, forebyggende arbeid og arbeid som skal hindre problemutvikling, ekskludering og marginalisering av barn og unge.

 

Mer informasjon om ordningen og hvordan søke finner du >> HER

Brukerundersøkelse forebygging.no/tidlig innsats
(tar under 1 min)