Hold Ctrl-tasten nede (Cmd på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Lytt til tekst
Skriv ut side
Facebook
Lukk

Tips en venn om nettstedet

Din venns e-postadresse
Ditt navn
Din beskjed
(URL til nettstedet blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Send tips

Tipsliste for nye kommuner som har fått tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn

28.04.2020 | Redaksjonen

KoRus-Sør har utarbeidet en tipsliste for nye kommuner som har fått tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn.

Hovedmålgruppen for denne tipslisten er altså nye kommuner som har søkt og mottatt tilskudd. Samtidig kan den også være nyttig  for kommuner som er kommet lengre i prosessen med å utvikle samhandlingsmodell. 

I 2017 fikk KoRus-Sør det nasjonale koordineringsansvaret for samhandlingsmodellen, forkortet BTI (Bedre Tverrfaglig Innsats). Senere ble dette ansvaret utvidet til å gjelde også kommuner som får tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn som forvaltes av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Et prosjektlederkurs ble utarbeidet i samarbeid med FOUSAM og RKBU, Vest- NORCE, KoRus-Vest, Stavanger, og lagt inn som en del av tilbudet til nye kommuner i tilskuddsordningen. Kurset har tidligere vært gjennomført I Haugesund, Oslo og Tromsø. Prosjektlederkurset som var planlagt våren 2020, måtte utsettes til høsten på grunn av Korona, nærmere bestemt 26-27 august og 13-14 oktober. Link til påmelding og mer informasjon omm kurset finner du HER.

KoRus-Sør har utarbeidet denne tipslisten som inspirasjon før prosjektlederkurset. Her finner man blant annet informasjon om bakgrunn, prosjektlederkurs, kartlegging og diverse eksempler fra ulike kommuner. Det presenteres også lenker til sentrale nettsider, og tips til litteratur og andre kunnskapskilder.

Les hele tidpslisten >> HER

Brukerundersøkelse forebygging.no/tidlig innsats
(tar under 1 min)